HANDSTAND INTROKURS

En GRUNDKURS i handstående för dig som vill komma igång

Handstand Introkurs är för dig som vill lära dig grunderna i handstående, bli säkrare på händer och ta nästa steg i din träning. 

Vi kommer bland annat träna på olika övningar mot väggen, att ta sig upp och ner på ett säkert sätt och på verktyg som du kommer ha med dig i din handstående träning framöver. 

Du kommer få prova på olika progressioner utifrån din nivå och träna på olika övningar som gör dig starkare och rörligare för handstående.

Kursen är både för dig som tränar på egen hand och för dig som är medlem på Trainics och som vill börja ta handstående klasserna.

MINDRE GRUPP

Kursen hålls i en mindre grupp om max åtta deltagare (minst 4)

TVÅ TILLFÄLLEN

Kursen är fördelad på två tillfällen à 1,5h per gång

ERFARNA TRÄNARE

Kursen hålls av erfarna och kunniga tränare som hjälper dig utifrån din nivå

Nästa tillfälle

DATUM: lör 12:e & sön 13:e oktober
TID: kl 12:30-14:00
PRIS: 990 kr
PLATSER: Max 9 deltagare (minst 4)

VANLIGA FRÅGOR

Behöver jag ha tidigare erfarenhet?

Inga förkunskaper krävs. Vi rekommenderar att du tränar styrketräning regelbundet och att du kan stå på händer mot en vägg med raka armar.

Kan jag använda mitt friskvårdsbidrag?

Ja, det går alldeles utmärkt! Du hittar kvittot i Wondr appen "Meny - Kvitton", som du kan lämna till din arbetsgivare.

Vad händer om jag inte kan delta?

Maila oss på info@trainics.se om du bokat plats men inte kan delta. Avgiften är ej återbetalningsbar men du kan överlåta platsen till någon annan eller i mån av plats ta igen tillfället vid nästa kurstillfälle. Du får endast avgiften i retur mot uppvisande av läkarintyg. 

Vad händer om för få personer bokar kursen?

Vid färre än 4 deltagare blir kurstillfället inställt och du får avgiften i retur eller kan i mån av plats boka in dig på kommande tillfälle.

Vart ligger studion?

Studion ligger i Hagastaden, Stockholm. Adress: Solnavägen 3H, 113 63 Stockholm. Närmsta T-Bana är St Eriksplan och Buss: Karolinska Sjukhuset Eugeniavägen eller Torsplan t.ex. Buss 3,6, 77.

Hur öppnar man dörren in till studion?

Vi använder oss av "Wondr -Booking App", där loggar du in med uppgifterna från välkomstmailet. I appen finns två knappar du klickar på för att öppna dörren till våra entréer. Du kan öppna dörren upp till 30 minuter innan din bokning. I appen ser du även alla dina bokningar.

Går det att byta om och duscha på studion?

Ja, vi har två duschar som går att använda efter att du har tränat. Dessa duschar används även som bås för att byta om innan klass. Om möjligt kom helst ombytt till klassen.

Var kan jag parkera?

Det finns parkering både på Solna-sidan vid Karolinska området eller i p-hus samt även på gatorna runt om innanför tullarna. Vi rekommendera att du kommer i god tid.